Het 1:1 marketing programma

Meer klanten met de juiste marketing voor jouw interieurbedrijf

Jij bent je droom achterna gegaan en gestart als interieurprofessional. Allereerst, wat geweldig dat je deze stap hebt gezet!

Je wilt graag net zo groot worden als andere interieurprofessionals en meer klanten aantrekken. Dit kan lastig zijn als je maar wat probeert en niet werkt met een duidelijk en winstgevend plan.

Daarnaast wil je het gevoel hebben dat jouw interieurbedrijf uniek is en je daarmee jezelf onderscheidt van de vele andere in de interieurbranche.

Jouw interieurbedrijf heeft zoveel meer potentie. Je bent klaar om jouw interieurbedrijf zo te gaan inrichten dat het perfect bij jou past & het gewenste resultaat oplevert!

Herken jij dit?

Je wilt graag meer naamsbekendheid en klanten, maar je weet niet goed hoe

Je vraagt je af op welke marketingkanalen je het beste kunt focussen om meer klanten aan te trekken.

Je ziet dat andere interieurprofessionals al veel meer volgers en klanten hebben dan jij. Dit maakt je onzeker en je weet niet goed hoe je jezelf kunt onderscheiden.

Het lukt niet om constant te groeien op Instagram en er klanten uit te halen. Je probeert regelmatig te posten, maar zonder strategie erachter.

Je besteedt veel tijd aan het maken van content, terwijl je liever bezig bent met de taken die je echt leuk vindt binnen jouw interieurbedrijf.

Dan is het 1:1 marketing programma wat voor jou

Het 1:1 programma is niet alleen een investering in je bedrijf, maar ook in jezelf. Tijdens het programma gaan we echt samen ervoor zorgen dat jij je doelen gaat behalen en meer klanten gaat aantrekken. Ik geef jou de juiste kennis, maar ook de juiste mindset & motivatie voor een winstgevend interieurbedrijf.

Aan het eind van het programma heb jij:

  • Een winstgevende marketing strategie waarmee jij je onderscheidt van de vele anderen in de interieurbranche. Dat op een manier die volledig bij jou en je interieurbedrijf past. Je weet waar jouw interieurbedrijf voor staat en wie je daarmee wilt bereiken. Met het juiste aanbod en je positionering in de markt trek je jouw ideale klant aan.

  • Een duidelijk marketing plan. Je weet welke kanalen relevant zijn voor jouw interieurbedrijf en hoe je het beste kunt inzetten. Met als resultaat meer naamsbekendheid en omzet.

  • Een Instagram strategie waarmee jij moeiteloos doelen bereikt. Je weet hoe je het platform het beste kunt inzetten voor jouw interieurbedrijf. Je deelt waardevolle en inspirerende content waardoor je meer volgers en klanten aantrekt, zonder dat je er afhankelijk van bent.

  • Een uitgebreid content plan dat past bij je ideale klant. Hierdoor deel je content die jouw ideale klant aanspreekt. Ook besteed je minder tijd aan het maken van content, waardoor jij meer kunt focussen op de taken die jij echt leuk vindt.

4 maanden 1-op-1 begeleiding inclusief:

Kim van Kimterior achter haar laptop aan een marmeren tafel

8 online calls waarin we samen jouw marketing gaan inrichten zodat het perfect bij jouw interieurbedrijf past

1:1 chat met mij tussen de calls door voor vragen of even sparren met mij

Sparkles

Templates voor het bepalen van jouw ideale klant en marketing & content plan

Concrete tips voor meer bereik en klanten aantrekken

Like en tekstwolk

Feedback op teksten en content

Drive met templates & tips

Een persoonlijk content pakket met eindeloze inspiratie voor jouw interieurbedrijf

Wil je graag meer weten?
Plan jouw gratis growth call met mij

Tijdens de call gaan we bespreken:

✔ Waar jij tegenaan loopt & waar jij hulp bij nodig hebt

✔ Wat je graag zou willen bereiken & de kansen die ik voor jouw interieurbedrijf zie

✔ Hoe ik jou kan helpen dat te realiseren

BOEK JOUW CALL