Kim van Kimterior in haar interieur op een grijze bank met mintgroene kussens


Vragen? Stuur me gerust een berichtje

Hi, ik ben Kim

Ik geef marketing advies aan interieurprofessionals en help ze daarmee aan een winstgevend interieurbedrijf.

Waarom doe ik dit?
Na 5 jaar gewerkt te hebben in marketingfuncties bij Zalando, een online marketing agency en een meubelwebshop voelde ik dat het tijd was voor iets nieuws. Mijn laatste baan was geen positieve ervaring, waardoor ik graag meer wilde gaan focussen op het ondernemerschap. Ik was namelijk al gestart met ondernemen naast m’n baan in loondienst.

Al vanaf kleins af aan heb ik een passie voor interieur. Ik wilde daar graag iets mee gaan doen en begon Ivyosa – een interieurmerk met duurzame geurkaarsen. Daarbij kwam ik erachter hoe leuk ik het vind om aan m’n eigen bedrijf te werken en een interieuronderneming op te bouwen. Toch voelde het niet helemaal compleet, dus ging ik nadenken wat er nog beter bij mij zou passen.

Dat bracht mij op het idee om mijn 2 grootste passies, interieur en marketing, te combineren, als marketing & content mentor voor interieurprofessionals.

Wat is mijn missie?
Het is mijn missie om interieurprofessionals te helpen aan een winstgevende marketingstrategie, zodat zij zich zelfverzekerd voelen en kunnen doen waar ze gelukkig van worden.

Waarmee kan ik jou helpen?

Heb jij een onderneming in de interieurbranche? En ben je op zoek naar marketing advies om van jouw interieurbedrijf een succes te maken?

Dit krijg je als je met mij werkt:

  • Een winstgevende marketing strategie die bij jou past en klanten oplevert

  • De juiste positionering van jouw interieurbedrijf, zodat jij je onderscheidt van de vele anderen in de interieurbranche

  • Een duidelijk marketingplan met de relevante kanalen voor jouw interieurbedrijf & hoe je ze het beste kunt inzetten

  • Een Instagram strategie waarmee jij meer volgers en klanten aantrekt, zonder er afhankelijk van te zijn

Klinkt goed?
Plan jouw growth call

BOEK JOUW GRATIS CALL